Sosul e gata!
Se mai poate adăuga in el:
Suc de lamâie, atunci când e servit cu varza înabușită sau pește.
Ciuperci uscate, fierte, taiate marunt – acest sos e potrivit pentru pârjoale din cartofi.
Castraveți murați, mărunțiți, se
servesc la pârjoalele din carne.
O lingură- două de pastă de roșii-
sosul de tomate e potrivit pentru pârjoale, pește , paste fainoase și cartofi
prajiți.
Cîteva sfaturi!Bulionul va fi mai rar, in schimb carnea mai - suculentă si gustoasă. Același lucru se poate spune si despre peste.
Al treilea sfat- Orice fel de
mâncare mai intâi se pune la un foc mare, iar dupa aceea se fierbe la foc mic.
Al patrulea sfat- Daca prăjesti
pârjoale sau carne, mai intâi înfierbântă bine tigaia, apoi toarna ulei și
numai dupa aceea pune pârjoalele, carnea sau cartofii. În felul acesta bucatele
gatite de tine vor fi gustoase si arătoase.Mirodenii pentru supe și carne
În supe si carne pentru miros și gust se pun diferite condimente: frunze de dafin, boabe de piper negru, mărar, patrunjel, telină, ceapă verde, ciuperci uscate, morcovi, napi, uneori usturoi. În comerț gasești înca alte multe preparate în forma de praf care le poți adăuga, dacă ai încredere în ceea ce se vinde.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Leave your comment here...