In tigaie se prăjesc clătite sau pârjoale, iar în cratița fierb cartofi.
Si, deși știi foarte bine ca atunci când lucrezi n-ai timp sa te uiți prin parți, de data asta ai făcut-o boacăna. Ti se ard pârjoalele. Iar focul de sub cratița cu cartofi e atât de mare, incit aburii sunt gata sa arunce capacul.
Cauți în jur cu se apuci capacul, cu ce sa
apuci tigaia...
Nu-ți cade nimic sub mana. Cel mai simplu ar
fi sa stingi focul, dar tu te-ai zăpăcit, incit apuci tigaia de pe foc, arunci
capacul de pe cratița...:))
Aoleu, m-am fript!
Mănușa apucătoare
Ca sa nu se întâmple nevoi de
acestea, pregătește-te sa ai la îndemâna, mănușa- apucătoare. Desigur, poți lua
prima mănușa ce ți-a nimerit sub mina și sa smulgi de pe plita cratita,
ceainicul, ibricul, tigaia.
In caz ca totuși te frigi, unge repede locul cu ceai tare, cu o soluție de permanganat de potasiu, sau cu apa de colonie. In nici un caz sa nu spargi basica: ea poate sa puroie.
Comentarii
Trimiteți un comentariu
Leave your comment here...